Ansøger

Allerede ansøger? Hvis du allerede er oprettet som ansøger, kan du logge på ved at klikke på "Log ind" i øverste højre hjørne.


Ønsker du at kigge dig omkring på siden?
 Du kan sagtens se vores kollegie- og ungdomsboliger uden at være registreret som ansøger. Du finder boligoversigten under menuen Kollegie- og ungdomsboliger i venstre side.

 
Ønsker du at skrive dig op som ansøger? Hvis du ønsker at komme på venteliste til ungdomsboligerne, så skal du først registreres som ansøger. Klik på "Opret dig som ansøger"-knappen i højre hjørne og udfyld den elektroniske blanket med dine personlige oplysninger. Herefter vil du få tilsendt et brugernavn og login til din mail-adresse.  
 
Når du er logget ind som ansøger, skal du benytte dig af den boligoversigt, du finder i menuen til venstre - i det vindue, du er logget ind på. I boligoversigten finder du alle vores ejendomme, og når du har klikket dig ind på netop den boligtype (1.- eller 2. vær. osv.), som du er interesseret i, tilføjer du boligtypen til din ansøgning ved at klikke på den gule knap i øverste højre hjørne - "Tilføj som boligønske".
 
OBS! FØR du skriver dig op som ansøger, beder vi dig læse AKU-Aalborg's anvisningskriterier. Her kan du se, hvilke boliger du har mulighed for at søge - afhængig af - om du søger alene eller som par.
Anvisningskriterierne finder du under menuen Kollegie- og Ungdomsboliger i venstre side.

 
Akut boligsøgende? Hvis du står i en situation, hvor du akut skal finde et sted at bo, så tag evt. et kig på "Ledige kollegie- og ungdomsboliger" (såfremt du er under uddannelse). Du finder dem under "Kollegie- og ungdomsboliger" i menuen til venstre.
 
Du kan også tage et kig på de private boliger, som vi formidler på hjemmesiden. Eller du kan tjekke "Øvrige boliglinks", hvor vi har samlet en stribe boligportaler på Internettet, som også har ledige lejligheder i Aalborg og omegn. Både de private boliger, samt de øvrige boliglinks, finder du i menuen til venstre.
 
 
 

AKU-Aalborg

Fyrkildevej 7, 1. 1
DK-9220 Aalborg Øst

 

 

Kontakt os

Telefon: +45 99 31 42 98
Mail: aku@aalborg.dk

Åbningstider telefon:

Mandag: 10.00 - 15.00
Tirsdag:  10.00 - 15.00
Onsdag:  LUKKET
Torsdag: 10.00 - 15.00 
Fredag:   10.00 - 15.00

Åbningstider ekspedition:

Mandag: 10.00 - 15.00
Tirsdag:  10.00 - 15.00
Onsdag:  LUKKET
Torsdag: 10.00 - 17.00 
Fredag:  10.00 - 15.00

Bekræft/Confirm
OK